עיכסא
war of the ring
משחק מסריח X:
כל השאר יש לי
rise of the witch king ממש טוב, חוץ מזה
המלך המכשף היה מודע לטבעת האחת בזמן חייו כבן אנוש, וכך הפך לאדון הנאזגול
עזבו אנלא אתחיל לחפור ~
אבל המשחק מתאר את העליה של המלך המכשף לכוח
כל הקרבות שהיו 1000 שנים לפני שהטבעת נמצאה שנית
משחק חושני ביותר ~ יש הכל, צל, השתקפות על המים, היחידות עצומות, הכל ^ס^
ממליץ בחום
אגב צריך את הII הרגיל בשביל לשחק בעליית המלך המכשף
המלך המכשף מוסיף 18 מפות ני חושב
תביא two towers ואני מסדר לך לילה עם בר רפאלי\פמלה אנדרסון\ז!נה אחרת
זה כל מה שאני צריך בשביל להשלים את האוסף ^ס^
אגב גם טעית בסרטונים שהבאת למשחקי האסטרטגיה של battle for middle earth
כולם עם האקים וכולם למשחק השני, מה עוזר ><"
3 דברים,
אחד, אני אישית לא אוהב את המשחקים שלהם אבל יש אנשים שכן (מעטים אבל יש ).
שתיים, two towers אין כיום להורדה בכל הרשת! אולי יש באימיול (למרות שאימיול זה חרא של דבר).
היו לי שלוש אפשרויות הורדה למשחק, אחת של 23 חלקים, אחת של 16 ואחת של 8.
ושלושתם נפלו...
ושלוש, בקשר לסרטונים, רק בדקתי אותכם אם אתם באמת מסתכלים ומתעניינים
אני הולך לחבר ואני יחזור רק מחר בצוהריים אז תפגיזו בתגובות ואני אפגיז בחזרה
סיקור:
Product Description
RCT3 Platinum combines the excitement and roller coaster, theme park fun of the Roller Coaster Tycoon 3 with included expansion packs Soaked! and Wild! Now enjoy more options than ever. Build your own water slide or create your own safari with real animals. Watch guest reactions to your ultimate theme park!
סיקור:
אחד המשחקים המהנים ביותר מקבל עכשיו עוד כותר לסדרה הארוכה והמצליחה - Rollercoaster Tycoon 3 עולה על שני קודמיו בכל התחומים. קחו את כל הדברים הטובים שאהבתם בשני הכותרים הקודמים, תוסיפו להם המוני דברים כגון גרפית תלת-מימדית מדהימה, מאפיין מצלמה מיוחדת שמעביר לכם את התמונות והתחושות של לרכב על רכבת ההרים שאתם בעצמכם תכננתם ובניתם מכל זווית אפשרית, ועוד, ויש לכם ביד את אחד ממשחקי ה-Tycoon הטובים ביותר שיצאו מעולם ! צפו באורחי הפארק ובעובדיו בפירוט עוצר נשימה - תתבוננו בהנאה כשמשפחה שלמה ניגשת לדוכני המזון המהיר וקונה ארוחות לפי הטעם האישי של כל אחד.
תדאגו שהעובדים שלכם יהיה מרוצים והתפוקה שלהם תעלה בהרבה. תוכלו אפילו "ליצור" אורחים או קבוצות אורחים בעזרת עורך מיוחד - עשו משפחות מגוונות, קבוצות מאורגנות משעשעות ועוד ! במשחק 18 מערכות, כשחלקם נעול בפני שלושת דרגות הקושי השונות (קל, מייזם, טייקון). אז זה לא משנה אם בחרתם לבנות פארק בסגנון מדע-בדיוני, הרפתקאות אינדיאנה ג'ונס, פיראטים, מערב פרוע או כל דבר אחר - פשוט בנו את פארק השעשועים שתמיד רציתם
משתמש מספר: 7263
כינוי קודם: T@l
קלאן: The Legend Killers
נשלח:
25/06/2008 ב- 16:31:39
(אתה בטוח שכל המשחקים שהבאת להורדה בלי וירוסים? )
בכל מקרה, קבל ח"ח... עצום! על ההשקעה!
הורדתי רק השוטר הוירטואלי.
אשמח אם תביק לגו סטאר וורס 2 בלינק אחד.
_________________ חיים בוא נשלים או שאני יורה בך ואז מתאבד!
מצטער גואטה... זה טרה קול... תודה חיים!
אחוות הגרין דיי לנצח!
קרדיט ליאהודניאל על האווטאר הדיפ שבאווטאר!
סמל החברות שלי ושל מאט: ציטוט שבועי!
אין יותר ציטוט שבועי עם מאט.
הופעת השבוע של Green-Day [עודכן לאחרונה בתאריך 19.10.08]:
משתמש מספר: 11587
כינוי קודם: איש הקנגרו
נשלח:
25/06/2008 ב- 16:37:27
eranON כתב:
לא! אני הורדתי אותו והוא לא גירסא ניביונית... יכול ליהיות שלא הורדת את הגירסה החינמית....
ותבין, אני מביא בכוונה מראדפישר כי יש פה אנשים עם פרמיום שם ואז זה יורד להם מהר...
אתה יכול להביא לי קישור? ניסיתי סיריאל והוא לא עבד ועכשיו התוכנה כועסת עלי והיא לא נותנת לי להוריד
שום קובץ כי גם שאני סוגר את זה זה עולה מחדש שאני עושה הורדה אז הורדתי אותו מהמחשב...
נ.ב הAC תופס מלא מקום, נכון מורידים 4 חלקים גדולים שכול אחד מהם זה 2G? אז אני יכול למחוק אותם?
נ.ב הAC תופס מלא מקום, נכון מורידים 4 חלקים גדולים שכול אחד מהם זה 2G? אז אני יכול למחוק אותם?
כן, אחרי שהתקנת אתה יכול למחוק את הקבצים שהורדת (אני ממליץ לגבות על דיסק ולשמור למקרה שתצטרך).
ציטוט:
גבר,תקשיב אני צריך COD 4 בהורדה מהירה,איזה 500 ק''ב
תקשיב, אני יכול להביא לך הורדות שבלי הגבלת מהירות אבל אז זה תלוי רק באניטרנט שלך וברוב הבתים מהירות האינטרנט מצליחה להוריד במקסימום 215KB לשניה (יש כאלה שיותר), הבאתי COD4 להורדה בקישור אחד ואני אנסה אותו אחרי שאגמור להוריד GOW וHitman 2,3 ו-4 (לבקשת חבר ^^").
ציטוט:
אשמח אם תביק לגו סטאר וורס 2 בלינק אחד.
שם באנגלית בבקשה...
4 תגובות = 4 משחקים:
המשחק מבוסס על הסדרה המעולה, אבודים, שמתרחשת על אי בודד, לאחר התרסקות מטוס.
אני יודע שכבר הבאתי אבל הפעם זה בFTP ובלינק 1! קבלו את הגדול מכולם (או מרובם... מה זה משנה?) Crysis!
תקציר:
Crysis מפותח על ידי לא אחרת מאשר חברת קרייטק (Crytek) - אותה מפתחת מוכשרת שיצרה ת אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנים האחרונות הלו הוא FarCry. בעוד שרבים מצפים להמשך ל-FarCry, ל-CrySis אפשר לקרוא המשך רוחני ותו לא, אין כאן קשר עלילתי בכלל אבל יש אי טרופי וגרפיקה שתשאיר אתכם פעורי פה. מה צפוי לנו בגרפיקה? מה דעתכם על עלים בודדים שנעים ונשברים תוך תנועה שלכם ביער? על היכולת לחתוך עץ לשניים עם מכונת הירייה שלכם? על שימוש מדהים באור, HDR ו-... טוב הבנתם את הקטע ואם אתם מכירים את FarCry אתם יודעים בדיוק למה החברה הזו מסוגלת.
Crysis נפתח עם נפילתו של מטאור מוזר על אי טרופי אי שם ואתם כנחת אמריקאי עשוי ללא חת יוצאים יחד עם הצוות שלכם לאזור. כמובן שאתם לא היחידים שיודעים שהמטאור נפל שם ובהגיעכם למקום אתם צריכים להיאבק בכוחות הקוריאנים שכבר נמצאים שם - הרי כל אחד רוצה זכות ראשונים לחקור את המטאור לא? זמן מה לאחר מכן תבינו שהאוייב האמיתי הגיע עם המטאור, ותאחדו כוחות בניסיון להביס את הפלישה החייזרית. החברה בקרייטק לא רוצים להביא רק גרפיקה של הדור הבא אלא גם עלילה מהדור הבא, זוכרים את Deue Ex, ובכן גם כאן המטרה היא שההחלטות שלכם ישפיעו על המשך העלילה ועל הסיפור. לקרייטק נמאס מהמשימות הרגילות בהן צריך להגיע מנקודה א' ל-ב' תוך מילוי מטרות מסויימות! אין כאן גם את אלמנט הכישלון שקיים במשחקי יריות אחרים - אם דמות מפתח שהייתם אמורים להגן עליה נהרגת, המשחק לא ייגמר ויאלץ אתכם לחזור לשמירה קודמת, אלא פשוט נתונים מסויימים שיכלו לעזור לכם לא יגיעו לידיכם והמשמעות היא שאולי לקראת סוף המשחק יהיה לכם יותר קשה, אבל בכל אופן תוכלו לסיים את המשחק. דוגמא נוספת ממש לקוחה מהמשחק - בעת שאתם בדרככם להביא תחמושת שהתבררה כיעילה במיוחד נגד החייזרים תקבלו קריאת מצוקה בקשר מחבריכם האוקראינים (עכשיו הם חברים שלנו, מה?). הם נקלעו לקרב עם החייזרים והם מבקשים עזרה וכאן אנחנו יכולים להחליט מה לעשות - האם נמשיך לבסיס להתחמש תוך התעלמות מוחלטת? או שמא נרד מהמסוק בקרבת שטח וגם אז האופציות לא נגמרות, האם נעזור לקוריאנים? אולי סתם נסתכל על הקרב שלהם? ואולי בכלל נהרוג את כולם? אם תבחרו לעצור ולעזור התחמושת שלכם יכולה לאזול אבל מצד שני תיזכו לקבל נשק מיוחד שלא תהיה לכם גישה נוספת אליו עוד הרבה זמן במהלך המשחק! וזה עוד מאפיין של המשחק - יש כאן איזון בין בונוסים שנקבל לבין רמת הסיכון שנהיה מוכנים לקבל על עצמנו.
אחרי ש Six: Vegas סחף אחריו קהל מעריצים לא מבוטל בין אם למשחק מרובה משתתפים או רק למשחק בשחקן יחיד גם בקרב קהל השחקנים העולמי וגם בקרב המבקרים, היה ברור לכל שיצא לו מתישהו משחק המשך (במיוחד אחרי הדרך שבה הסתיים הראשון). אבל בכלליות, סדרת המשחקים המהוללת הזאת תמיד שלחה אותנו בתפקיד יחידת העילית המהוללת הזאת, על מנת שנפתור משבר אחרי משבר. Rainbow Six תמיד שמה דגש על טקטיקה ומחשבה ולא (רק) על ריסוס במצב אוטומטי מלא. במשחק האחרון הגענו לעיר וגאס, שם ליבם של כמה גיימרים, באשר הם, החסיר פעימה לנוכח המראות שאירגנה לנו Ubisoft. ב Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 אנחנו נכנסם לנעליו/ה (אני ארחיב על זה עוד מעט) של בישופ, המפקד/ת (שששש, עוד מעט אני אסביר) של יחידת העילית הממשלתית הזאת. מבחינה עלילתית המשחק מספק עלילה קודמת למשחק הראשון, מילוי חורים לעלילה הישירה של המשחק הראשון והמשך ישיר לעלילה של המשחק הראשון. החברה הטובים ב Ubisoft הבטיחו לנו שהסוף העלילתי של המשחק יהיה מפוצץ ויסגור סופית את העלילה שהחלה במשחק הראשון. מבחינה משחקית, בנוסף לשלל אפשרויות משחק מרובה משתתפים חדשות, במשחק לשחקן יחיד ישנם כמה פינוקים קטנים. את הדמות שלכם תוכלו לעצב לפי גזע ומין (אמרתי לכם שאני אסביר), הדבר היחיד הוא, לדמות תמיד יקראו בישופ. זה לא כל-כך משנה אבל לא יהיו מצבים רבים בהם תוכלו להסתכל על הדמות שלכם (פה זה לא WoW חברה). האנשים הטובים בפיתוח דאגו לנו לפיתוח הדמות ככל שמהשחק מתקדם בדרך ממש מעניינת. המערכת של המשחק תעקוב שוב ושוב עם התקדמות השלבים אחרי דרך הפעולה שלנו ותלמד מה אנחנו אוהבים לעשות, משמע, אתם אוהבים לפוצץ דברים עם הרבה רימונים? רוב הסיכויים ש אחרי כמה שלבים אתם תתחילו כבר מראש עם יותר רימונים. אתם אוהבים לחכות ולצלוף במטרות שלכם? תעשו את זה מספיק פעמים ותמצאו רובה צלפים חדש ונוצץ בידיכם. בנוסף לשלל מיקומים חדשים ומרהיבים בעיר, המנוע הגרפי של המשחק שודרג קלות. כשורת סיכום קלילה, המשחק הזה יסחוף עוד המון, המון שחקנים.
ולמשחק אחרון הבאתי Mass Effect (שוב...) אבל הפעם בקישור 1!
דרישות מינימליות:
מערכת הפעלה: Windows XP or Vista
מעבד: 2.4GHZ Intel or 2.0GHZ AMD
זיכרון: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6 series (6800GT or better )
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
מקום פנוי בכונן: 12 GB hard drive space
דרייבר גרפי ותמיכת כרטיס קול: DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
דרישות מומלצות:
כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GTX or Better
ATI X1800 XL series or higher
דרייבר גרפי ותמיכת כרטיס קול: וDirectX 9.0c 5.1 sound card
אופציה/אופציונלי: Dolby Digital 5.1 דולבי דיגיטל 5.1
כדאי להוריד מאתר זה אני ממליץ על IDM אתם לוחצים על FREE מקישים את הסיסמא ומחכים עד שיורד לכם 250 מ"ב מהמשחק אחרי זה אתם מנתקים את האינטרנט נכנסים שוב לאתר מקישים את הסיסמא פעם נוספת ובתפריט של מנהל ההורדות (IDM) אתם לוחצים לחצן ימני על ההורדה ובוחרים Resume Download.
וככה עד שיורד=].. אני הורדתי ועובד 100 אחוז!
לאחר ההורדה אתם תצטרכו DT או כל תוכנה אחרת להפעלת קבצי ISO.
הערה שלי: אני אנסה להוריד את זה אבל אני אתחיל אולי רק בעוד יום יומיים כי אני מוריד מלאאא משחקים ^^".
נ.ב: יכול ליהיות שחלק מהלינקים לא יעבדו בשעות מסויימות אבל הם לא פגומים!
אמרו לנו הרבה פעמים, שבעתיד אנחנו נצטרך ליישב כוכבים אחרים עבור מחצבים ומקום לחיות. אני רק מקווה שאנחנו לא באמת נגיע ל E.D.N. III כוכב קפוא ברובו המיושב ע"יי חייזרים ענקיים דמויי חרקים שמנסים למחוק את קיום בני האדם מהכוכב הזה. או בעצם, Lost Planet: Extreme Condition נראה כל כך כיף שאולי זה לא יהיה כל-כך נורא.
ברקע של עולם קפוא, מלחמות בין בני האדם וחרקים ענקיים, בו בני האדם לוקחים חמור תרמי מגופות החרקים ונלחמים גם בבני אדם אחרים, פיראטים אשר רוצים את החומר המיוחד לרווח. המצאות כמו חליפות מלחמה משוכללות ואימתניות בהן בני האדם נלחמים בחרקים. אתם תשחקו את ויין, פירט שנמצא קבור מתחת לקרח בלי הרבה זיכרון לעברו, מלבד אחד בו הוא זוכר שאביו נרצח ע"יי אחד מאותם חייזרים אשר קיבל את הכינוי Green-eye, אז ללא הרבה השתהות הוא מתחיל לחפש נקמה כנגד אותו חרק אלים.
בממשק של FPS בתוך חליפות מדהימות, אתם בתור ויין תלחמו בצבאות של חרקים כאלו, עם מגוון חברים ודמויות לעזרתכם שמוסיפות לעלילה המתפתחת של המשחק. בין כל החרקים יהיו גם חרקים שהם בוסים שיהיו חלק מאוד גדול מהמשחק ומהכיף בו עם קרבות מלאים בפיצוצים ודברים מיוחדים.
המשחק ייצא עם מנוע גרפי חזק מאוד, שיצטרך DirectX 10 כדי לרוץ במלואו, כמובן שהוא גם ירוץ על DirectX 9.0 אבל לא תוכלו להינות מחלק מהאפקטים היחודיים שיציע המשחק.
כדאי להוריד מאתר זה אני ממליץ על IDM אתם לוחצים על FREE מקישים את הסיסמא ומחכים עד שיורד לכם 250 מ"ב מהמשחק אחרי זה אתם מנתקים את האינטרנט נכנסים שוב לאתר מקישים את הסיסמא פעם נוספת ובתפריט של מנהל ההורדות (IDM) אתם לוחצים לחצן ימני על ההורדה ובוחרים Resume Download.
וככה עד שיורד=].. אני הורדתי ועובד 100 אחוז! (הערה שלי: לא אני הורדתי אלא Explo!7 אבל גם אני יוריד בהיזדמנות).
אולי לאחר ההורדה אתם תצטרכו DT או כל תוכנה אחרת להפעלת קבצי ISO.
עריכה:
חשבתי שצריך להביא קצת יותר השקעה למשחק Gears Of War מפני שזהו בין המשחקים הטובים שיש...
הינה:
טריילר(או יותר נכון סרטון), מומלץ! שיר יפה ולפי הקצב של הסרטון
סיקור:
רק אם במקרה חייתם על כוכב צדק בשנה האחרונה, יש לכם סיבה מוצדקת למה אתם לא מכירים את Gears of War. אז איך מזג האוויר על כוכב צדק ? Gears of War נחשב למשחק חובה בקרב בעלי האיקס-בוקס 360. משחק אקשן שלא רק מדהים גרפית, הוא גם מהיר, מהנה, מאתגר ופשוט מגניב ללא סוף. חייזרים תוקפים את הכוכב והעולם פונה למרקוס פניקס. אתם נכנסים לנעליים שלו במאבק האימתני שלו וחבריו לצוות נגד החייזרים ולרשותכם יהיה מגוון נשקים לעשות זאת. מה שעושה את המשחק שונה ממשחקי אקשן בסגנון הוא המחסה. אין לכם סיכוי אם תנסו לרוץ דרך הכדורים שעפים עליכם. לכן חשוב מאוד לתפוס מחסה ולא לרוץ חשופים. בנוסף, תחת מחסה, המגן שלכם מתחדש. אם חבריכם לצוות נפגעו יותר מדי, הם יפלו לקרקע ויתחילו לדמם למוות. אם תגיעו אליהם מספיק מהר, תוכלו לטפל בהם ולהמשיך. אם לא הספקתם הם ימותו. המשחק מהיר, זורם וקטלני. הוא בהחלט עמד בכל ההייפ שנוצר סביבו ובהחלט שווה כל שקל (הערה שלי: אולי, אבל לא בשבילנו ). עכשיו, הוא מגיע למחשב האישי..
-----------------------------------------
דרישות מערכת מינימליות:
מעבד: 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
זיכרון וירטואלי :12GB
מקום פנוי בדיסק קשיח: 12GB
כרטיסמסך:Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
פתרונות לחלק מהבעיות:
א. עדכנו את הדריברים של הכרטיס מסך שלכם.
ב. בדקו את דרישות המערכת המינימליות מתאימות.
ג. בדקו שאין לכם DX10 ב-XP, כלומר שלא ניסיתם להתקין וכו'.
ד. בדקו שעשיתם את המדריך לפריצה כראוי ולא שמתם את הקראק לפני הפטצ'! חשוב מאוד!
ה. בדקו שהורדתם את הקראק והפטצ' שיש כאן, כיוון שהם נוסו על ידי והם פועלים 100%.
נ.ב: הסיקור וחלק מההסבר של הפריצה לא שלי, אני מנסה את זה עכשיו כדי לראות אם הכל עובד...
משתמש מספר: 14094
מיקום: ים שקט עם גלים ובחורה...משתמש קודם למשתמש הקודם שעכשיו פרשתי מהחדש וחזרתי לקודם:spirit*less
כינוי קודם: לוחם הברק
נשלח:
26/06/2008 ב- 14:57:02
יואו תודה!!!!!!!!!
star wars !!!!!!! ועוד 2 !!!!!!!!!!!!! למחשב !!!!!!!!!!!
היה לי רק 1 לפלייסטישן!!!!!!!!!!!!
יואו תודה תודה תודה!!!!!!!
עכשיו רק חסר לי משהו שאני מחפש מלא מלא זמן
זה שתיים
פליז עזרה!!!!!!!!!!!
lunia-משחק רשת-היה לי פעם לא מוצא ת'הורדה...
ו פופאי מירוצים-לא משנה איזה מירוצים של פופאי פשוט מירוצים גם היה לי פעם אחד וזה מזה כיף
_________________ בברכה,אוראל ואופק-אם אופק יחזור...
עזרה בחתימה:
אפשר בבקשה עזרה?אני צריך מישהו שיכין לי אווטר של מים עם שמי ובצבע כחול כמובן P:
קרדיט לאויל וולף על האווטר {הסמל - התמונה שלי}