Rock Band זה משחק דיי נדיר האמת...
ובמיוחד למחשב... אז אי אפשר למצוא הורדה אמינה באמת חוץ מאלה שהבאתי (וגם הם לא א',א'...) אז אם אתה רוצה אני אחפש אבל אני לא מבטיח אמינות...
NoFoRu, רק עכשיו שמתי לב, תודה על הקישור בחתימה
3 תגובות = 3 משחקים:
הפעם הנושא הוא The Lord Of The Rings, אני אביא את המשחקים הבאים:
Lord Of Rings Return Of The King
Lord Of The Rings War Of The Ring
Lord Of The Rings Battle For Middle Earth
Lord Of Rings Battle For Middle Earth 2
Lord Of Rings Battle For Middle Earth 2 The Witch King
טוב נו... 5 משחקים, הרווחתם 2 אבל אני מצפה להרבה תגובות!
קרדיט לפורום אחר על הסיקורים וההוראות.
Lord Of Rings Return Of The King
סיקור:
קחו את אחד מגיבורי האחווה ושחקו בשלושת הדרכים, הדרך של הקוסם, ההוביט והמלך. בכל שלב תוכלו להנות
מגרפיקה מדהימה, קול מצוין, המון הרג ועוד. איספו נקודות נסיון עם כל דמות עד שתגיע לרמה 20 וחשפו את המתקפות המיוחדות של כל אחת ואחת. לאחר שסיימתם להלחם בגולום, חשפתם 2 שלבים חדשים, "הפלאנטיר של סארומן" ו"הפלאנטיר של סאורון", השגתם את היכולת להילחם עם עוד 3 דמויות חדשות וחשפתם את היכולת להשתמש בקודים בכדי להיות בperfect mod שלא פוסק, לחדש את החיים שלכם כל פעם מחדש ועוד. המשחק קשה ומאתגר ומתאים מאוד לאוהבי הסרט;
כשסיימתם את המשחק, תוכלו לקחת למשל את פרודו ולשחק איתו במעברי המתים, או לקחת את גנדאלף ולהלחם איתו נגד גולום, או לקחת את אראגורן ולהילחם איתו באוסגיליאת' ועוד.... תורידו ותהנו!!!
סיקור:
משחק אסטרטגיה על הסרט Lord Of The Rings
משחק ממש יפה אני שיחקתי בו והוא ממש קשה
אתם צריכים ממש מחשבה גדולה כדי לעבור שלבים
אבל בלי קודים!!!
יש את המשחק הזה אבל בתלת מימד שגם בו שיחקתי
אבל הוא לא כל כך יפה כמו זה
אז אני מאד ממליץ עליו!!
לחצו על הקובץ setup והמתינו בסבלנות עד שההתקנה תסתיים לגמרי.
אחרי שההתקנה מסתיימת התיקייה בה התקנתם תתמלא בקבצים של המשחק,פשוט כנסו לסמל של המשחק
אין צורך בקראק אנשים
תהנו.
Lord Of The Rings Battle For Middle Earth
סיקור:
בניגוד למרבית משחקי האסטרטגיה, "הקרב על הארץ התיכונה" הוא משחק לקרבות בקנה מידה גדול, של מאות ואלפי יחידות בו זמנית, בדומה לסדרת Total War. אתה מפקד על חוליות גדולות והולכות של חיילים מצבא גונדור, רואהן, מורדור או אייסנגרד, או על שלל גיבורים מיוחדים בעלי כוחות משלהם. המשחק עוסק יותר בשחזור אוטנטי של הסרט מאשר בשמירה על "כללי הזאנר" הנוקשים. לא נראה בהכרח יחידת "טנקים" ויחידת "אנטי-טנקים", אלא צבאות מאוד מגוונים שעדיין מאזנים אחד את השני. המשחק מאוד אינטראקטיבי ומעניין - לדוגמה, טרולים הם דמויות חזקות במיוחד אך פגעו בהם עם מספיק חיצים והם יכנסו לזעם קרב ויהרגו את כל מה שלידם, כולל חבריהם. אנטים יוכלו להרים סלעים אדירים ולהטיח אותם מרחוק. הוסיפו לכל זה כלי מצור וקירות מתפוררים ותראו משחק מדהים באמת. בסך הכל למשחק כ-25 משימות המחולקות לשני קמפיינים - הטובים והרעים. המשחק מנצל את המנוע של C & C: Generals, אך אחד ששופר בצורה משמעותית לתמוך באנימציות רבות (כך שיחידות ינועו ויפגעו בצורה אוטנטית), בכמות גדולה של יחידות על המסך, בתנאי שטח משתנים (כך שקירות יכולים להשבר וניתן ליצור בורות מפגיעת קטפלוטות) ומנוע פגיעה פיזיקלי מעניין שיאפשר לכם להעיף יחידות לכל עבר בפגיעת טרולים, אוליפאנטים, קטפולטות, קסמיו של גנדלף, וכו.
סיקור:
המשחק החדש מכסה את כלל מלחמת הטבעת, ומביא לפוקוס גם כוחות אפלים וחדשים - צאצאיה העכבישיים של שילוב, הנאזגול, דרקונים ואנשי פרא, יחד עם כוחות האלפים והגמדים להתמודד נגדם. בעוד שמשחק היחיד, כמו הקודם, יהיה עלילתי עם אפשרות בחירת משימות מוגבלת, נצחון במשחק (באחד הקמפיינים) יפתח את מצב "מלחמת הטבעת", שיאפשר לכם באמת לנהל את המלחמה בסגנון-Risk, כפי שקמפיין המשחק הקודם ניסה להציב. יהיה לכם חופש מוחלט להזיז את הכוחות, לבנות אותם ולכבוש טריטוריות על פני מפה ענקית, אשר תכלול גם שלבים בעמקי מורדור, צפון גונדור, אומבר, ועוד. במצב זה גם תגלו לשמחתם שקרבות ימיים נדדו אלינו ממורשת משחקי ה-RTS. המשחק החדש אפי מקודמו - לא רק שתוכלו לפקד על מספר רב יותר של כיתות חיילים, אלא גם הכיתות יהיו גדולות יותר ויהיה אפשר לסדר אותם במבנים לשליטה נוחה והגיונית יותר. קבצו מספר כיתות ולחצו על כפתור - ותראו כיצד הלוחמים נעים קדימה והקשתים לאחור. הרבה יותר בסגנון Rome, במיוחד בהתחשב בכמות החיילים הגדולה פי כמה וכמה שינועו כעת על פני המסך. כמו כן, לכיוון ההתקפה יש כעת חשיבות, והתקפה מהירכתיים תגרום נזק רב למבנה. המשחק הקודם הציע שלל מוגבל למדי של יחידות לכל צד, ואילו הפעם תגלו למעלה משמונים סוגי יחידות שניתן ליצור, יחידות מגוונות ומעניינות מאי פעם. גם הכוחות הקסומים שוכללו, ויש אפילו מנגנון מעניין המאפשר לכם ליצור אווטר (גיבור המייצג אתכם בקרב) משלכם, עם הגדרה של השריון, הכוחות, המראה, הגזע, וכו' שלו. בקיצור, מערכת צור-לכם-גיבור, גיבורים שגם ניתן לקחת למשחק הרשת. לא רק הצבאות גדולים יותר, אלא גם המבנים. בניגוד למשחק הקודם, אשר הגביל את בניית הבסיסים למקומות מוגדרים, משחק זה חוזר לסגנון ה-RTS הישן ומאפשר לכם להקים בניינים בכל מקום. יתרונו וחדשנותו של המשחק החדש הוא במנגנון בניית מערכת ההגנה - בצורה נוחה וגמישה תוכלו להקים מערכת ביצורים, גידורים וחומות סביב הבסיס שלכם. כל קטע בחומה ניתן לשדרג, להוסיף מבצרים (בהתאם לגזע שלכם, מענקים הזורקים אבנים לקטפולטות ולוחמים חמושים בקלחות שמן חם), שערים וחיפוי נוסף. השיפורים הגרפיים למשחק הם כמובן משמעותיים, ורק הפכו משחק יפיפייה למרשים אף יותר. עם פס הקול המדהים של המשחק, השחקנים המקוריים מהסרט אשר חזרו לדבב את קולות הגיבורים והאומן המוכשר ג'ון האו (צייר טולקין המפורסם ביותר בעולם, שגם תכנן את מרבית התוכן שראינו בסרטים) אשר אחראי על עיצוב כל היחידות, הבניינים והמקומות אשר מופיעים במשחק אך לא בסרט... ערכי ההפקה כאן הם באמת מדהימים. אין ספק, משחק אסטרטגיה משובח להפליא ומלהיב מאוד.
Lord Of Rings Battle For Middle Earth 2 The Witch King
סיקור:
חבילת ההרחבה לכותר האסטרטגיה המתרחש בעולם של שר הטבעות, תגולל את סיפורו של ה- Witch King לפני שפגש את הטבעת האחת. ההרחבה צפויה להכיל יותר יחידות, יותר מבנים וזימונים חדשים.
משתמש מספר: 2426
כינוי קודם: Lord Legolas
נשלח:
24/06/2008 ב- 15:56:51
עיכסא
war of the ring
משחק מסריח X:
כל השאר יש לי
rise of the witch king ממש טוב, חוץ מזה
המלך המכשף היה מודע לטבעת האחת בזמן חייו כבן אנוש, וכך הפך לאדון הנאזגול
עזבו אנלא אתחיל לחפור ~
אבל המשחק מתאר את העליה של המלך המכשף לכוח