טוב, הבאתי יותר מכפול ממה שהבטחתי! עכשיו אני רוצה המון, אבל המון תגובות!
תגובה הבאה שלי תיהיה אוסף של משחקי GTA ( כדאי לכם, יהיה SA בלינק אחד ) אבל בלי GTA NFS Underground 2 כי כבר הבאתי את זה...
ותגובה אחרי יהיה אוסף של משחקי Heroes, אז תגובות!
חחח... יש עוד זמן, למרות שזה תלוי רק בכם... כאילו מה צריך לעשות? כולה ללחוץ על תגובה מהירה, לרשום משהו (לא להספיאם!) אפילו סתם הודעה וללחוץ שלח... לא הרבה
טוב, אני מקווה בשבילך שיגיבו
נ.ב: אם יהיה יותר ביקוש לאוסף של הHeroes אז אני אשים אותו קודם...
משתמש מספר: 13569
כינוי קודם: The Death Carrier
נשלח:
26/06/2008 ב- 21:52:44
אם אתה מביא הירוז, אל תשכח להביא DARK MESSIAH, זה גם חלק מהירוז. (וגם כי כולם אוהבים להוציא על זה את העצבים XD)
ועוד משו:
אני לא יודע אם לא ראית, או שפשוט התעלמת, אבל אני חייב משחקי אסטרטגיה בזמן אמת!
זה הז'אנר האהוב עלי+זמן המשחק בו הכי ארוך=מה שיעסיק לי את החופש. (יאפ, את AC כבר סיימתי שלשום)
הינה ב-5 לינקים אבל בMegaupload כך שזה מהיר ובלי זמן המתנה ארוך בין כל הורדה
( 7 תגובות = 7 משחקים אבל בגלל שאני מביא את כל חבילות ההחרבה + סימס 2 זה יוצא 8...).
בפעם הבאה אני אביא את כל חבילות התוספת לסימס 2 (גם 7 חבילות...).
!
תודה יא מלך
אבל אי אפשר להוריד עוד... וזה דיי איטי
הורדתי רק 1 ואת האחרים זה לא נותן
מה עושים?
ציטוט:
Teodor says:
מתי שחבר שלי ראה שאני בן 2008 ביוטוב
הוא שאל אותי למה עשיתי את זה
אמרתי לו שישו נרשם בשבילי
והוא האמין :/
Lonely Wolf כתב:
תאודור משתמש בסמיילי רצחני
גם אני הולך להשתמש בסמיילי רצחני
כן כן, תשתינו במכנסיים מרוב פחד
אני יודע שאתם מפחדים! >>"
תודה יא מלך
אבל אי אפשר להוריד עוד... וזה דיי איטי
הורדתי רק 1 ואת האחרים זה לא נותן
מה עושים?
הלינקים עובדים ותנסה להוריד בשעות שלא הרבה מורידים (לילה/לפנות בוקר/בוקר וכו'... פשוט תשאיר את המחשב בלילה הכי טוב...).
ציטוט:
אפשר נארוטו דיסקיו סאקיו נינג'ה 5 או משהו כזה?
תשים את כל המשחקים בעמוד הראשון ופשוט תכתוב נוסף המשחק/ים ....
תביא שם באנגלית.
אני שם את זה בתגובות כי זה הכי נוח לי...
כאשר אני אסגור את הנושא אני אפתח נושא אחר ואשים בו את כל המשחקים שיש פה...
וגם זה לא טוב כי הקישורים נופלים דיי מהר ותנסה למשל להוריד משחקים מהעמוד הראשון ההורדות כבר נפלו...
וכמובן לא שחכתי, והלכתי לחפש את אחד הקישורים האחרונים ברשת שלא נפלו:
סיקור:
ספוילר:
ב-Dark Messiah ניכנס לנעליו של סארת`, עלם צעיר בעל עבר מסתורי, החי יחד עם מכשף בשם פנריג ומשמש כשוליה שלו. הסיפור מתחיל כשפנריג שולח את סארת` להשיג חפץ קסום ורב עוצמה, שנחוץ על מנת לסכל את נבואת המשיח האפל, שאמור לבוא ולהשמיד את העולם. למסע מצטרפות ליאנה, קוסמת צעירה ויפה, וזנה, אישה מסתורית שנמצאת בתוך הראש של סארת` ומדי פעם מתחילה איתו או מספקת לנו רמזים וחידודים שונים, סטייל קורטנה מ- Halo.
שהמשחקיות של Dark Messiah דווקא לא רעה בכלל. כאמור, בבסיסו זהו משחק פעולה, אבל בהיותו נצר לשושלת Might and Magic המפוארת, הוא מכיל גם מערכת פיתוח דמות מושקעת. התקדמות בשלבים תעניק לנו מדי פעם נקודות ניסיון, אותן נוכל להשקיע כרצוננו במגוון רחב של יכולות, שנחלקות לשלושה תחומים עיקריים: לחימה, קסם והתגנבות.
עץ הלחימה כולל אפשרויות כמו מכות חרב חדשות, יכולות חץ וקשת משופרות, שיפורים לכוח ההתקפה שלנו וכדומה. עץ הקסם כולל כצפוי מגוון רחב למדי של קסמים, התקפיים והגנתיים כאחד. עץ ההתגנבות כולל כמובן יכולות כמו התחבאות בצל, הליכה שקטה, וכייסות. השקעת נקודות בעצים השונים קובעת גם את סוגי הציוד שבהם נוכל להשתמש. חרבות או סוגי שריון חזקים במיוחד ידרשו מינימום מסויים של נקודות בעץ הלוחמה, בעוד שזוג פגיונות מורעלים דורשים נקודות בהתגנבות. במהלך המשחק לא נקבל מספיק נקודות על מנת ללמוד את כל היכולות שבכל העצים במשחק, ולכן ניאלץ לבחור האם להתמקצע בתחום אחד או ללמוד קצת מהכול. בתאוריה יש כאן הרבה חופש בחירה לשחקן, אבל בגלל הצורה שבה המשחק בנוי, נגלה מהר מאוד שאת רוב זמננו אנחנו מבלים בשימוש בחרב, ולכן כדאי להשקיע את הנקודות בהתאם.
רוב הזמן נשתמש בחרב, לא רק מפני שהיא הכי פרקטית, אלא בעיקר מפני שכל כך כיף להילחם איתה. מערכת הלחימה פנים-מול-פנים של Dark Messiah היא כנראה המוצלחת ביותר מאז The Chronicles of Riddick הזכור לטוב, ומפתחי המשחק היו יוצאים נשכרים אם היו בונים את המשחק כולו סביבה, בלי כל האלמנטים האחרים, שמרגישים קצת מסורבלים.
את החרב שלנו ניתן להניף בפראות לכל עבר על ידי לחיצות מהירות על כפתור העכבר, אבל זו אינה טכניקה אפקטיבית במיוחד, מפני שרוב האויבים יודעים להגן על עצמם מפני התקפות חלשות כאלה. לכן נעדיף להחזיק את הכפתור לחוץ ולשחרר אותו ברגע המתאים, כדי לשלוח מכה חזקה יותר. יש חמש מכות כאלו, אחת לכל אחד מכפתורי הכיוון, ואחת שתתבצע אם לא נלחץ על אף אחד מהם. המכות נדלות אחת מחברתה בכוח, במהירות, ובמרחק שאליו הן יעיפו את האויב חסר המזל שבו יפגעו.
אם אויב נפל במקרה על הרצפה, מכה שכזו תהפוך באופן אוטומטי להריגה מיידית על ידי שיפודו על החרב. בנוסף, ישנו גם מד צהוב הנקרא מד האדרנלין, שמתמלא לאיטו כל פעם שנפגע באויב. כשהוא מלא, מכה טעונה תהפוך להריגה אוטומטית ומגניבה במיוחד, בדרך כלל מלווה בראשים ובגפיים שמתעופפים להם באוויר בהילוך איטי. אם בכל זאת לא בא לנו להשתמש בחרב, אפשר להשתמש בחץ וקשת או בקסמים כדי לחסל אויבים ממרחק. בפועל, זה לא מאוד אפקטיבי כשמתקיפים אותנו יותר מאשר אויב אחד, בגלל זמן הטעינה הארוך של הקשת, והמלאי המוגבל של נקודות קסם. הקסמים במשחק לא מאוד חזקים, והסיבה העיקרית להשתמש בהם היא כי הם נראים ממש מגניב. גם פן ההתגנבות סובל מאותה בעיה – ההריגות השקטות נראות מגניב וכיפיות לביצוע, אבל קשה מדי להצליח בהן מבלי להיראות, וזה לא ממש שווה את המאמץ, בהתחשב בכך שהחרב עושה עבודה כל כך טובה.
הביקורת מהאתר vgames
הורדה:
הערה שלי: הלינקים הבאים מכילים תכנים פורנוגרפים והכניסה אליהם על אחריותכם בלבד!
משתמש מספר: 13331
כינוי קודם: iHate
נשלח:
27/06/2008 ב- 14:05:10
תגיד, אתה יכול להביא את המשחק The New Adventures of the time machine?
יוצר בשנת 2000 או משו כזה.
את הגרסא הרוסית בבקשה.
אני מחפש את המשחק הזה כבר כמה שנים טובות.
ניקיטה אולי אתה יודע אותו, זה המשחק הכי קלאסי שיוצר אי פעם D::
תמונות:
נערך בפעם אחרונה על-ידי iLive2Kill בתאריך 27/06/2008 ב- 14:06:41, נערך סך הכל פעם אחת