אז הרעיון הוא שכל אחד מכם יכין אנימיצה שבה תיהיה פטריה שעפה מצד שמאל אל תוך הפריים, והדמות שאותה תבחרו שהיא תיהיה הדמות שלכם תביא לה כמה מכות, ובסופו של דבר תעיף אותה אל צד ימין החוצה מהפריים.
ואחרי שנחבר את כל האנימציות, יצא משהו כזה
חוקים
מותר להשתמש בדמות אחת, לא כולל הפטריה (אלא אם הדמות משתכפלת, כמו נארוטו, או שהיא מזמנת מישהו לעשות מתקפה ומיד אחרי זה הוא נעלם)
אסור להשתמש ביותר מדמות אחת מסידרה/ משחק כלשהו, לכן כל אחד צריך להגיד לי בפרטי באיזה דמות הוא משתמש
מותר לשים קול באנימציה\ לעשות רעידת מסך\ תזוזת מסך\ זום\ אפקטים וכל מה שאתם יודעים לעשות כדי שהאנימציה שלכם תיהיה מיוחדת! (חוץ ממוזקת רקע, אפשר קול של מכות אבל אי אפשר לשים מוזיקה לאורך כל האנימציה)
אסור בשום פנים ואופן להרוג את הפטריה! כי כל הרעיון זה לחבר את האנימציות, אם הפטריה תמות באנימציה של מישהו זה יהרוס הכל.
יש לכתוב את הכינוי שלכם באחת הפינות של האנימציה כקרדיט שיהיה לכל אורך האנימציה.
גובה האנימציה צריך להיות 250 פיקסלים והרוחב ו500 פיקסלים, כדי ליצור אחידות בין האנימציות.
האנימציה צריכה להיות זורמת, בלי דיאלוגים בין הדמויות, בלי תקיעות(אפשר מתקפות סופר)
ספרייטים של הפטריה
וכמובן- טופס הרשמה(ההרשמה הייתה בנושא הקודם ומי שירצה להירשם שיכתוב את זה פה)
קוד:
כינוי:
אני מאשר שקראתי והבנתי את כל החוקים.
אחרי שכתבתם פה את הטופס. תחכו לנושא הבא שיפתח. זה אתגר פטריה שונה
כמעט שכחתי. כדי שלא תחשבו שארמה הפעם כמו שהועלו לכם ספקות בפעם הקודמת חחחחח הוחלט שהפעם כשתסיימו את האנימציה אתם שולחים לי שגמרתם ובמועד סיום ההגשה אשלח לכל מי שסיים ה"פ להגיש לי את האנימציה כי כבר אסיים עד אז
פרסים!
כמעט שכחתי את החלק הזה
אז בעצם אחרי שכל האנימציות יהיו מחוברות, משתמשי הפורום יצביעו לאנימציה הטובה ביותר, והזוכה במקום הראשון יקבל לא אחר מאשר...
עיטור זכייה באתגר הפטריה
בנוסף לכך גם כרטיס דיוויס ו250 מטבעות
מקום שני: כרטיס לבחירה(לא כולל דיוויס וג'וליאן) ו150 מטבעות
מקום שלישי: 100 מטבעות
אז בהצלחה!
רשומים:
DY-animation
CrazyBunny
nav566
Henry The King
Adididit
Zlazloj zlizlek
כוח השניצל
קרדיט ענק מוענק לאסף(קרייזי בנדיט) שבעצם הביא את האתגר הזה לפורום חחחחחח וגם כל החוקים האלה ממנו
_________________ בברכה, חגי(Hagay למי שלא הבין)
Pen Draig כתב:
על ארבעה ראשיים דיברה התורה:
אחד סטלן
אחד גמד
אחד חסה
וזה שאינו מתחבר אף פעם