קיצור אז ראיתי את זה ביוטיוב וממש רציתי לעשות אחד משלי
אז אני כנראה יחזור לעשות קצת אנמציות (רק שהפעם אני יעשה את זה ב-HD כמו שצריך ולא באנימיישן שופ 3)
זה מה שעשיתי בנתיים: (רק להוריד חלודה וזה)
יש לכם רעיון איך להמשיך את האנימציה? לעשות שהוא ילחם נגד מישהו? זרקו רעיונות כי אני ריק
בהתחלה אתה יכול לשים את הקולות של המפל אבל כשסאסקה משתגר שומעים את ההשתגרות שלו ואם אתה רוצה לשים את המפל, שים רק בסאונד יותר חלש. הקרב אחלה ממש אבל עשית אותו טיפה איטי
בכל אופן ח"ח ובהצלחה בהמשך
אגב, אני עכשיו באמצע הכנת אנימציית קרב שהתחלתי מלפני כמה ימים. אעלה אותה ואולי תוכל לקחת ממנה השראות.
ועוד משהו. אם אתה עובד בפלאש אז כדאי שתעבוד עם כמה שכבות חחחחחחח ולמשל גם אם תרצה להזרים את הקרב לאיזור של עצים כמו מה שהיה בסרטון ששלחת, תצטרך לעשות את השכבה של העצים ושכבה נפרדת של רקע השמים(או מה שלא יהיה) מאחורי וגם לרצפה יש שכבה נפרדת. בקיצור לא מעט עבודה אבל אם תרצה אוכל לעזור לך
_________________ בברכה, חגי(Hagay למי שלא הבין)
Pen Draig כתב:
על ארבעה ראשיים דיברה התורה:
אחד סטלן
אחד גמד
אחד חסה
וזה שאינו מתחבר אף פעם
שמע, זה טוב, אבל זה מוזר רצח שיש קולות של המפל ברקע ואין קולות של הקרב. אולי תשים במקום זה איזושהי מוזיקה?
תודה
וכן כתבתי שהסאונד לא גמור עד הסוף
אני צריך להוסיף סאונד אחרי הzoom in על אורוצ'ימרו ולהחליש/ להגביר חלק מהדברים.
DY-animation כתב:
בהתחלה אתה יכול לשים את הקולות של המפל אבל כשסאסקה משתגר שומעים את ההשתגרות שלו ואם אתה רוצה לשים את המפל, שים רק בסאונד יותר חלש. הקרב אחלה ממש אבל עשית אותו טיפה איטי
בכל אופן ח"ח ובהצלחה בהמשך
אגב, אני עכשיו באמצע הכנת אנימציית קרב שהתחלתי מלפני כמה ימים. אעלה אותה ואולי תוכל לקחת ממנה השראות.
ועוד משהו. אם אתה עובד בפלאש אז כדאי שתעבוד עם כמה שכבות חחחחחחח ולמשל גם אם תרצה להזרים את הקרב לאיזור של עצים כמו מה שהיה בסרטון ששלחת, תצטרך לעשות את השכבה של העצים ושכבה נפרדת של רקע השמים(או מה שלא יהיה) מאחורי וגם לרצפה יש שכבה נפרדת. בקיצור לא מעט עבודה אבל אם תרצה אוכל לעזור לך
לא הבנתי ממש מה כתבת בסוף
אני עובד ב- After Effects וגם שם יש שכבות מן הסתם.
זאת ההתקדמות עד עכשיו: (זה FULL HD, מומלץ לראות במסך מלא)
עכשיו סאסקה אמור לעשות shishi rendan
הסאונד מן הסתם לא גמור עד הסוף
מה דעתכם?
עריכה:
ההליכה של אורוצ'ימרו כשהו נכנס לפריים בעייתית אני יודע, יתוקן מתישהו
אני דווקא כן אהבתי את זה ששומעים את המפל ברקע (בהתחלה זה נשמע ממש טוב), לפי דעתי
תעשה את כל הקרב ואחרי זה תחליט אם שומעים את המפל חזק מדי. מה שפחות אהבתי זה את הזום... רואים את
הפיקסלים שלהם וזה נראה לי ממש מוזר, עדיף לפי דעתי שתוותר על הזום או שתעשה אותו קטן יותר :ם.