אינדקס הפורומים  •   חיפוש  •   רשימת משתמשים  •   קלאנים  •   מדליות   •   הרשמה  •   לוח בקרה אישי  •   התחבר כדי לבדוק מסרים אישיים  •   התחבר
 הפעלת תוכנית Python צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם
שליחת הודעה חדשהתגובה להודעה
מחבר הודעה
Crazy Bandit
Come as you are
לוחם זהב



משתמש מספר: 24,157
הודעות: 4,281
מיקום: עושה קסמים ורוקנרול
כינוי קודם: Crazy Tustus





מדליות: 16 (ראה עוד)
שק מטבעות - 50 (סך הכל: 9)
הוסף משתמש זה לרשימת החברים שלך

  

הודעהנשלח: 14/05/2018 ב- 12:59:16 תגובה עם ציטוט  דווח

http://jcode.me/extracting-png-files-from-a-bin-sprite-sheet/
יש פה בחור שכתב קוד בשפת python שאמור לקחת קובץ BIN ולהפוך אותו לקובץ PNG.
איך אני יכול להפעיל את הקוד ולהשתמש בתוכנה שהוא כתב?
הורדתי פייתון למחשב וניסיתי להפיל וזה פשוט פותח חלון שוחר וסוגר ככה שאין לי אופציה לבחור קובץ או משהו כזה.
תכלס אני לא מבין בזה כלום

ניסתי להריץ את זה דרך Run->cmd וזאת ההודעה שאני מקבל:
Image

אני מבין שיש בעיה כלשהי בקובץ (או שאני פשוט לא יודע להפעיל אותו כמו שצריך)
אז מה אני עושה מפה?

_________________


נערך בפעם אחרונה על-ידי Crazy Bandit בתאריך 14/05/2018 ב- 13:48:48, נערך סך הכל פעם אחת
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי 
nav566
אמור זה שם של חתול
לוחם יהלום



משתמש מספר: 25,471
הודעות: 12,371

מיקום: שם. לא, בכיוון השני. יותר שמאלה. עוד טיפה. שם.






מדליות: 51 (ראה עוד)
כרטיס דאטא (סך הכל: 1)
הוסף משתמש זה לרשימת החברים שלך

  

הודעהנשלח: 14/05/2018 ב- 13:42:42 תגובה עם ציטוט  דווח

הוא לא צירף הוראות שימוש?

ממה שאני מבין, אתה אמור להכניס את הקובץ שלך כקלט למיין של התוכנה. אני די בטוח שיש דרך לעשות את זה בלי לערוך את הקוד עצמו, אבל אני לא בטוח איך.

_________________
Image
http://lf2.co.il/forum/viewtopic.php?t=115632

יצא פרק41! מהרו וצפו!
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי 
Crazy Bandit
Come as you are
לוחם זהב



משתמש מספר: 24,157
הודעות: 4,281
מיקום: עושה קסמים ורוקנרול
כינוי קודם: Crazy Tustus





מדליות: 16 (ראה עוד)
שק מטבעות - 50 (סך הכל: 9)
הוסף משתמש זה לרשימת החברים שלך

  

הודעהנשלח: 14/05/2018 ב- 13:48:35 תגובה עם ציטוט  דווח

nav566 כתב:
הוא לא צירף הוראות שימוש?

ממה שאני מבין, אתה אמור להכניס את הקובץ שלך כקלט למיין של התוכנה. אני די בטוח שיש דרך לעשות את זה בלי לערוך את הקוד עצמו, אבל אני לא בטוח איך.

כן אני גם חושב שצריך להכניס את הנתיב של הקובץ לתוך הקוד עצמו, אבל אני לא מבין כלום בפייתון עצוב

_________________
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי 
hasa
מנהל ראשי

מנהל ראשי



משתמש מספר: 3
הודעות: 3,619
מיקום: רמת השרון
כינוי קודם: LouisEX


Top5 Wild: מקום שלישי


מדליות: 12 (ראה עוד)
כרטיס קיסקוס (5) (סך הכל: 1)
הוסף משתמש זה לרשימת החברים שלך

  

הודעהנשלח: 14/05/2018 ב- 17:30:17 תגובה עם ציטוט  דווח

קודם כל הורדת פייתון, שזה כבר טוב חח

זה כנראה מה שאמרת, תסתכל על שורה 5:
for directory, subdirectories, files in os.walk('.'):
כשהוא כותב '.' הוא פשוט עובר על כל הקבצים ב"מיקום הנוכחי". המיקום הנוכחי זה:
א. אם אתה פשוט לוחץ דבל קליק, אז זה איפה שהקובץ נמצא. אז אפשרות ראשונה שתזרוק אותו באותה תקייה שיש בה קובץ יחיד שזה הקובץ שאתה רוצה
ב. אם אתה מריץ דרך הcmd שזה טוב כי תראה output: תעשה:
cd c:\mycoolfolder
וכשאתה נמצא בנתיב של הקובץ שלך תריץ את הקובץ.
ג. בעצם יותר קל אם פשוט תערוך את הנתיב עצמו חחח
תחליף את:
'.'
ב: 'c:\mycoolfolder' שבה יש את הקובץ או הקבצים שלך. (פשוט תערוך את הקובץ בnotepad)
אם לא עובד תנסה גם 'c:\mycoolfolder\mycoolfile.bin'
צפה בכרטיס האישי של המשתמש שלח מסר אישי 
הצג הודעות קודמות:      
שליחת הודעה חדשהתגובה להודעה


 עבור:   




צפה בנושא הבא
צפה בנושא הקודם

Based on phpBB forums system