אני לא כזה טוב בליצור קרבות טובים באנימציות מישהו יכול לעזור לי?
או שבאנימיישן שופ זה לא כזה טוב ויש תוכנה שנועדה לזה?
עדיין מחפש קישורים לפלאש
כשאמצא אפתח נושא של מי שרוצה אוכל ללמד אותו הכל על פלאש. ושידע לעשות אנימציות טובות מאוד
הבעיה באנימיישן שופ שאתה חייב לשים כל פריים ישר על המקום. בפלאש אתה יכול להזיז אותו ולערוך המון דברים וזה פשוט ענק. באנימיישן שופ הייתי ממליץ למקצוענים בדיוק שכל פריים שמים בדיוק במקום. אני שם פריימים בדיוק במקום בפלאש אבל יש פריימים שאני צריך להזיז טיפה למעלה, הצידה,למטה ובאנימיישן שופ אתה חייב בול.
ממליץ לך פלאש ושוב. כשאמצא קישור
_________________ בברכה, חגי(Hagay למי שלא הבין)
Pen Draig כתב:
על ארבעה ראשיים דיברה התורה:
אחד סטלן
אחד גמד
אחד חסה
וזה שאינו מתחבר אף פעם
אני לא כזה טוב בליצור קרבות טובים באנימציות מישהו יכול לעזור לי?
או שבאנימיישן שופ זה לא כזה טוב ויש תוכנה שנועדה לזה?
תראה
המפתח ליצירת קרבות טובים באנימישן הוא דיוק, איזון ואפקטים.
לשים אפקטים במקום הנכון. להיות מדויק. לאזן את מי שנלחם. תחשב בדיוק כמה פריים יקח לכל דמות להגיע למכה, ותגיע למצב שאתה רוצה בדיוק.
אני רוצה לספור ברשותכם כמה אנימטורים יש בפורום. לא אנשים שהיו והיום הם לא. אנשים שעכשיו הם מוכנים להכין אנימציה באורך של יותר מ100 פריימים. האתגר הזה הולך להיות ענק, כי הוא לא כמו אתגר רגיל
אני רושם פה בהודעה הזאת את מספר האנימטורים(שורה מתחת) ואראה אם האתגר הזה יוכל להיות. לא אתגר זוגות. אתגר נדיר שכמעט לא היה בפורום
אתגר הפטריה
כל מי שאנימטור היום לכתוב כאן "אני" ואוסיף אותו
רשימת האנימטורים:
DY-animation
nav566
אופק
_________________ בברכה, חגי(Hagay למי שלא הבין)
Pen Draig כתב:
על ארבעה ראשיים דיברה התורה:
אחד סטלן
אחד גמד
אחד חסה
וזה שאינו מתחבר אף פעם
אני רוצה לספור ברשותכם כמה אנימטורים יש בפורום. לא אנשים שהיו והיום הם לא. אנשים שעכשיו הם מוכנים להכין אנימציה באורך של יותר מ100 פריימים. האתגר הזה הולך להיות ענק, כי הוא לא כמו אתגר רגיל
אני רושם פה בהודעה הזאת את מספר האנימטורים(שורה מתחת) ואראה אם האתגר הזה יוכל להיות. לא אתגר זוגות. אתגר נדיר שכמעט לא היה בפורום