מהטרייליר זה באמת נראה לא משהו
נראלי שעברה התקופה שלשים מלא פיצוצים בטריילר זה מרשים
אנשים כבר התרגלו... הייתי רוצה לראות משהו יותר מעבר, משהו יותר עלילתי.
מוצ"ש אולי אני ילך לראות חבר שלי ראה את הסרט הוא אמר שהוא אהב את באטמן נגד סופרמן יותר אבל אני לא יודע כמה להסתמך על מה שהוא אומר כי הוא גרוע בדירוג סרטים כמו למשל שהוא אמר שהסרט באטמן נגד סופרמן ויחידת המתנקשים הם סרטים ממש טובים ואפילו יותר מוונדר וומן שממש אהבתי ולגבי הסרטים האלו אני באופן אישי חוץ מאפקטים לא ראיתי שום עלילה וכו' אבל זה לא הדיון אז בכל אופן אני מקווה ללכת ולא להתאכזב. תקראו ביקורות באינטרנט אולי אם אתם מתים מסקרנות
מוצ"ש אולי אני ילך לראות חבר שלי ראה את הסרט הוא אמר שהוא אהב את באטמן נגד סופרמן יותר אבל אני לא יודע כמה להסתמך על מה שהוא אומר כי הוא גרוע בדירוג סרטים כמו למשל שהוא אמר שהסרט באטמן נגד סופרמן ויחידת המתנקשים הם סרטים ממש טובים ואפילו יותר מוונדר וומן שממש אהבתי ולגבי הסרטים האלו אני באופן אישי חוץ מאפקטים לא ראיתי שום עלילה וכו' אבל זה לא הדיון אז בכל אופן אני מקווה ללכת ולא להתאכזב. תקראו ביקורות באינטרנט אולי אם אתם מתים מסקרנות
כן נראה לי שאי אפשר להסתמך עליו יותר מדי חח
אז זהו שאין לו ציון כזה רע, מצד שני בהרבה מקומות בביקורות אני רואה שאומרים שעוד אכזבה בנאלית.
כנראה אראה אותו בעצמי להחליט
כן נראה לי שאי אפשר להסתמך עליו יותר מדי חח
אז זהו שאין לו ציון כזה רע, מצד שני בהרבה מקומות בביקורות אני רואה שאומרים שעוד אכזבה בנאלית.
כנראה אראה אותו בעצמי להחליט
בינינו אני חושב שמאז הטרילוגיה של באטמן לא יצא סרט גיבורי על שלא נפל באיזשהו אופן לקטגוריה של בינוניות-בנאליות.
כאילו, חוץ מאלה שהיו עד כדי כך גרועים שאפילו לשם הם לא הגיעו, כן?
בינינו אני חושב שמאז הטרילוגיה של באטמן לא יצא סרט גיבורי על שלא נפל באיזשהו אופן לקטגוריה של בינוניות-בנאליות.
wonder woman דורגה דווקא לפי מה שאמרו ובביקורות חלק אמרו שזה הסרט הכי טוב מאז יציאתו של באטמן האביר האפל
ומצד שני חלק אמרו שהסרט לא עמד בציפיות
האמת ספיידרמן לדעתי היה מעולה
כמובן שלא היה משהו חדש ומפציץ, אבל הוא פשוט היה עשוי כמו שצריך
סרט כיפי, בחירה נכונה של הדמות הראשית, הומור במידה המתאימה
וכמובן ה"רשע" כדמות הגיונית ולא סתם איזה מפלצת שרוצה להשמיד את העולם בלי סיבה *האמ* וונדר וומן, סופרמן, יחידת המתאבדים *האמ*