המשחק נמכר כרגע בHumble Monthly Bundle ב12$ בלבד (עד היום ההנחות בסטים הגיעו עד ל30$).
בנוסף בסוף החודש מקבלים עוד 5 משחקים אחרים (בדרך כלל טובים, אפשר לראות בעמוד מה היה בחודשים שעברו)
ובנוסף לכל זה יש גם גישה לHumble Trove, ששם אפשר להוריד כל מיני משחקים בפורמט DRM-FREE
(כמה היילייטים: שם את Getting Over It, Amnesia, The End Is Nigh, Shadowrun: Returns, Limbo, Trine ועוד).
חשוב לבטל את המינוי אם אתם לא מעוניינים לחוייב גם חודש הבא (ולהמשיך להיות פעילים במינוי הזה)
רק תורידו קודם את כל מה שאתם רוצים מHumble Trove. (אתם תקבלו את CIV והמשחקים של החודש בסוף החודש)
יואוו אני רציתי רצח לבדוק אם אפשר להישאר עם המשחק גם אחרי שמבטלים את החיוב!
תודה רבה, כנראה קונה.
בכיף
אתה גם מקבל את המשחקים שמתפרסמים בסוף החודש
הדבר היחיד שאתה מאבד אליו גישה זה humble trove,
אבל בגלל שכל העותקים הם drm-free תוכל להריץ כל מה שכבר הורדת משם
בכיף
אתה גם מקבל את המשחקים שמתפרסמים בסוף החודש
הדבר היחיד שאתה מאבד אליו גישה זה humble trove,
אבל בגלל שכל העותקים הם drm-free תוכל להריץ כל מה שכבר הורדת משם
איזה משחקים יהיו, הודיעו כבר?
ואני אקבל גם אם אני אבטל את המנוי תוך רגע?
איזה משחקים יהיו, הודיעו כבר?
ואני אקבל גם אם אני אבטל את המנוי תוך רגע?
לא, הקטע זה שהמשחקים הם בהפתעה ואתה לא יודע מה יהיה.
יש להם כל מיני התחייבויות (היחיד שאני זוכר זה שהמשחקים לא היו בבאנדל קודם שלהם). בדרך כלל יש 1-2 טובים בנוסף לאחד שחושפים,
לפעמים יותר. אתה יכול להסתכל בעמוד מה היה בחודשים הקודמים בשביל לקבל רושם על טיב המשחקים (ומה לא יופיע שוב).
כן, ברגע שאתה עושה מינוי (ובתחילת כל חודש) אתה משלם 12$ ומקבל את הבאנדל החודשי של אותו החודש. אתה יכול לבטל מייד ולא תחוייב לחודש הבא (ומבחינתך להתייחס לזה כתשלום חד פעמי).
שוב, אתה כן מאבד גישה להאמבל טרוב ברגע שאתה מבטל, אז תוריד משם קודם את כל מה שאץה רוצה.
בגלל שאי אפשר לדעת מה יהיו המשחקים, אני ממליץ לך להתייחס לזה כciv 6 ב12 דולר ואולי עוד משחקים שתאהב או משהו.
יכול להיות שלא תאהב אף משחק או שיהיו לך אותם או חלק מהם
לא, הקטע זה שהמשחקים הם בהפתעה ואתה לא יודע מה יהיה.
יש להם כל מיני התחייבויות (היחיד שאני זוכר זה שהמשחקים לא היו בבאנדל קודם שלהם). בדרך כלל יש 1-2 טובים בנוסף לאחד שחושפים,
לפעמים יותר. אתה יכול להסתכל בעמוד מה היה בחודשים הקודמים בשביל לקבל רושם על טיב המשחקים (ומה לא יופיע שוב).
כן, ברגע שאתה עושה מינוי (ובתחילת כל חודש) אתה משלם 12$ ומקבל את הבאנדל החודשי של אותו החודש. אתה יכול לבטל מייד ולא תחוייב לחודש הבא (ומבחינתך להתייחס לזה כתשלום חד פעמי).
שוב, אתה כן מאבד גישה להאמבל טרוב ברגע שאתה מבטל, אז תוריד משם קודם את כל מה שאץה רוצה.
בגלל שאי אפשר לדעת מה יהיו המשחקים, אני ממליץ לך להתייחס לזה כciv 6 ב12 דולר ואולי עוד משחקים שתאהב או משהו.
יכול להיות שלא תאהב אף משחק או שיהיו לך אותם או חלק מהם
שווה רצח, אני קונה אני מת על ציביליזציה חחח
למרות שאני נוב רצח